SlideShow

Ahad, 20 Mac 2011

Gua cuma nak tegur jer...


ermmm... gua cuma nak tegur luorang jer...
ada dua orang bloger ni, takyah sebut nama ar... masuk blog gua, tanggalkan kesan diorang...
sorang ni, dia masuk pastu cakap " follow me an i will follow u back"... ermmm... mende la luorang ni?? lu dah masuk umah orang, patutnya lu la follow gua... ni, lu masuk pastu lu mintak org follow lu??patutnya lu masuk umah org, lu la follow dulu... ni tak... dah macam kuang ajar la pulak...
ha, ni lagi sorang mangkuk... pun sama... dia cakap "op! jom singgah sini? klau suke follow la, i follow u soon.. jgn lupa like fb pages taw!"
mende la lu ni...
Amacam geng, luorang setuju tak ngan gua? betul ker cara 2 mangkuk ni masuk umah org??
pada gua, tak perlu la nak pakse org follow lu... ni siap bagi syarat lak, org kena follow dulu, baru kite follow org...
luorang kene blajar adab la... adab masuk umah org... renung2 kan la... selamat beramal... yeah yerghhhh...

9 ulasan:

efyly lurVe berkata...

hukhuk... ada jgk cm tu ea ? pttnyer follow dlu...baru suwh owg tu follow blik... isk..isk..ta sopn lgsg.. ehh..ad 1 lg.. kita nk follow..tp ad yg ttup followernyer.. kedekut ker ?

NuSaNa NoSa 91 berkata...

sokong~~ org camni, abaikan je.. ignorance is the best therapy~ ^_^

Belalang Hijau berkata...

mungkin dia rasa dia cukup hot sehinggakan kita perlu follow dia dulu sblm dia follow kita...

hee

sedutzone berkata...

cik efyly :eder jer org camtu... ramai... ni pon sebahagian jer... a'a, ramai gak yang ttp followernyer... mmg kedekut..
cik NuSaNa : mmg, gua sokong.. gua ignore jer.. ahakz..
belalang :tu la, gua pon rasa camtu.. perasan baguz.. ahakz

Anis Aryna Shamsuddin berkata...

bt0l2.. stuju sgt! :)

Fifi berkata...

haha sokong!

sedutzone berkata...

hahahah...thanx for the comment my prenn... hahahahha..

i am S!L4H.. berkata...

erkkk~
wt duno je. hahaha

Muhammad Burn berkata...

tak pyh mintak di follow. kalau org suka, org akan follow dgn ikhlas...

Blog Tricks


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Recent Visitors

Mencari Sesuatu