SlideShow

Ahad, 2 September 2012

Preview Album Lela - Amankan Palestin


Ermmm... Album terbaru dari Lela... Tahun 2009...
Line up baru nie... Tak silap gua, sorang jer line up asal iaitue penyanyi dier... Dulu main bass... skang jadi penyanyi lak... Ermmm...
Muzik diorang pon dah lain, tak jiwang macam masa band ni time 90-an dulu....
Album ni?? gua rasa okie la.... Yeah..ape2 pon, rock...
Genre diorang pada album kali ni, Psyco metal...
Lirik pada lagu Harapan adalah di"cedok" dari puisi Perdana Menteri kita yang ke 6, Dato' Seri Najib Tun Razak pada teks ucapan beliau sempena 100 hari pemerintahan beliau...
line up diorang dalam album ni:
Ali/Arab vokal
Pid drum
Dell gitar
Adik gitar
Adam bass

1. Insaf lagu dan lirik Dell
2. Sendiri Mau Ingat lagu dan lirik Lela
3. Amankan Palestin lagu dan lirik Lela
4. Harapan Lagu Lela lirik Dato' Seri Najib
5. Setialah lagu dan lirik Dell
6. Empayar Kuku Besi lagu Met/Dell lirik Met
7. Peti Misteri lagu dan lirik Lela
8.Maafkanku lagu dan lirik Lela
9. Rahsia lagu Ali lirik Dell
10. Harapan [Minus one]

Gua suka lagu kat trek ke-5 ni...


+powered by youtube+


Dahulu Tiada
Rahsia Antara Kita
Janji Setia Bersama
mengapa Kini
Alasan Yang Di beri
Bagai tenteramkan Hati

Usah Selindung
Di sebalik Ceriamu
Tulus Hatimu Ku Ragu
huraikan Saja
Yang tersirat di Benakmu
Agar Terlerai Sangsiku

Walau kau kekasihku
Walau Kau Ku Rindu
Setia Hanya Milikmu
Hanya Kau Kekasihku
Hanya Kau yang Satu
Curahan kasih Sayangku

Jikaku Puncanya
Ampunkan Ku Tak Sengaja
Mencurigai Hatimu
Membuat Kau Keliru
Biar Apapun Halangan
Akan Ku Pertahankan
Bersamamu Mengejar Impian

Setialah Kasih Padaku
Kau Hidupku
Bicaralah Sayang Oh Kasih
Suburkanlah
Cinta Kita KAsih
Sinarkanlah Impian Kita

setialah...Sayangku
Setialah...Wooo...
Setialah...Kasih...Wooo..


meh kita download lagu ni kat SINI

Tiada ulasan:

Blog Tricks


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Recent Visitors

Mencari Sesuatu