SlideShow

Sabtu, 8 September 2012

Preview EP Metallica - Beyond Magnetic (2012)





Memuatkan 4 lagu,  album ini adalah titik kepada produser Rick Rubin berjaya membawa band ini kembali dari lamunan... heheheh... Gua suka bunyi drum Lars yang mengembalikan semula beliau sebagai pemain drum  yang terbaik.. yeah....

'Hate Train' memperkenalkan dirinya dengan bunyi gitar dan gendang yang berbunyi, mantap... yeah... seolah-olah band dah bersedia untuk beberapa jenis pertempuran epik. Bunyi vokal  
Hetfield agak 'growls'...
Kemuncak kat album ni  adalah 'Neraka dan Balik' ...heheheh... lagu kat trek nombo 3, Hell and Back yang silih antara alur yang lebih tenang, dengan groove yang relax  dan gitar yang crunching.. gua suka lagu ni...

Yeah, lu orang minat trash metal?? leh la dapatkan album ni.. Ahakz...


1. Hate Train
2. Just A Bullet Away
3. Hell And Back
4. Rebel Of BAbylon



+powered by youtube+


thanks to the007k01 for upload this video... yeah...



Nak download full album?? klik kat SINI

4 ulasan:

khairul berkata...

rock betul la hang bro

yoon da-hyun berkata...

bro :) gua takut nak follow lu .
rock sangat .
tapi gua beranikan diri .
visit aku bro @ appledahyun.blogspot.com

O CIKTEDDY berkata...

suke jugak metallica tp lebih suka bon jovi =)

TiranaAduka berkata...

Assalamualaikum wbth....

Pekabar SDZ...lama tak namapak mana menghilang....?
hehehheheheheh......

Tu lagu aku la masa aku muda-muda dulu.......dari 1st albun sampai last...aku ada simpan koleksi...nya tapi bentuk kaset la.......masa tu CD tak de lagi...

Kaset pun mahal masa tu ...aku pejam mata je beli dah minat la katakan....

Blog Tricks


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Recent Visitors

Mencari Sesuatu