SlideShow

Sabtu, 23 Jun 2012

Kawan Baru Aku...



Yeah... ni member baru gua kat blogspot ni...
Ahakz... gua balas kunjungan beliau ngan buat post kali ni... Sementara tengah carik idea tu, gua buat la post pasal blog beliau... meh kita reramai terjah blog beliau... kasi trafic bebanyak... bantu sesama kawan buat duit... ahakz... jo.. Terjah...

sempena nama beliau, gua tuju lagu ni untuk beliau...


+powered by youtube+



klik sini untuk ke page BELIAU

7 ulasan:

Hanif Idrus berkata...

Aku pun terjah ke blog ini sebab korn yg suruh...hehehe.
Salam kenal bro....

sedutzone berkata...

tengliu my prenn

cweet pinky berkata...

hehehe , owh korn , olredy my fren lorrr , CP follow sini :D

kalaw boleh , buang larr word verification nih , :D

Jocelyn Lum berkata...

kamu merupakan kawan blog yang baek

KorN berkata...

hehe.. tengkiu bro.. malu plak nak komen bile tgk ade aku kat blog ni.. hehe

KorN berkata...

hehe.. tengkiu bro.. malu plak nak komen bile tgk ade aku kat blog ni.. hehe

sedutzone berkata...

heheheh... sesame... sama2 la kita promote-mempromote... ahakz...

Blog Tricks


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Recent Visitors

Mencari Sesuatu