SlideShow

Jumaat, 22 Jun 2012

Kumpulan Baru - Suara Kampung

 Ermmm... Gua nak rekemen kat korang.. Ermmm... Band ek?? Yup... sebuah band...
Info diorang pon gua tak berapa tau sangat... Misteri ar... ahahahha... Gua cuma sempat sembang ngan diorang kat facebook.. gambo atas pon gua amek kat facebook doirang.. Ahakz, sebelom melalut lebih jauh, lpa lak, diorang yang gua maksudkan ialah "Suara Kampung"... penah dengar x?? cuba search kat youtube takpon klik kat Sini tengok fesbuk diorang...

Kat sini gua citer sket serba sedikit pasal diorang.. Yang gua sempat korek citer sket..
Diornag ni buat masa ni takder lagi line up yang tetap... Diorang ada menghasilkan satu single... memang sedap... Mantoooppp... "Cinta Satu Penantian"... memang karat... Gua bagi 5 BINTANG...
Lagu ni di rakamkan bersama Harry Mala selaku vokalis jemputan... Memang terbaekk...
Nanti gua dapat info lagi pasal diorang, gua citer lagi ek?? okie, adios amigos...



Tiada ulasan:

Blog Tricks


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Recent Visitors

Mencari Sesuatu