SlideShow

Selasa, 19 Jun 2012

Preview Album Data 2012 - SyasyaLyana






Yup..  Dah lama sebenarnya album ni dalam simpanan gua, tapi Bz sket la gua sejak dua menjak ni..
ermmm.. album ni?? Ermmm... bagi peminat2 rock kapak, gua bagi 4 bintang untuk album ni... Gua rasa tak rugi kalu korang dapatkan album ni... Berbaloi baloi... ahakz... Bagi peminat yang sukakan lagu rock sentimental, slow rock, ni la album yang sesuai untuk korang miliki..

Lagu kat trek pertama, pada gua dah menangkap... Pergghhh... Jiwang karut marut... ahakz.. SyasYalyana membuka tirai.. Memang menangkap lagu ni... Masuk ke trek ke-2, jiwang lagi.. Orang ketiga masuk line.. ahakz... karut marut gak... jiwang.. best... Trek ke-3?? Agak catchy lagu ni.. Aku di Tipu lagi... jiwang gak... agak rancak lagu ni... gua suka gak... Meraih Simpati di trek ke-4, memang slow... Gua suka lagu ni gak... Relaks jer... feel tu ader... Rancak.. Goyang kepala sikit... hahahaha... Syahira on the line... Boley la layan... Trek ke-6 ni gua rasa dah ramai tau lagu ni... pergghhh... meleleh... kuar hingus gua.. Ku Menanti Ku Menangis... Ahakz...

Ada ku kisah?? hahahaha...MAsuk je trek ke-7 ni, kita goyang kepala balik... Gua suka lagu ni... tak berapa keras, goyang kepala sikit jer.. jangan lebih2... ahakz... Nombo 8 ni?? Gua memang suka.. Tukar feel gua balik.. memang jiwang.. gua suka lagu ni.. Feel, relaks sket... bagi mat jiwang tu, gua rekemen lagu ni, Kau Yang Bernama Cinta... Memang mantap...

Mengejar Mimpi... Lagu kat trek 9 ni.. Rancak balik lagu ni.. Trek ke 10 ni pon gua rasa ramai tau lagu ni... famous gak gua rasa lagu ni kat yuotube... Duka Dalam Rindu... Nangesss... Hahahahha...
Lagu iban.. kat trek 10 ni.. ku Menanti ku Menangis versi iban.. Ku Nganti Ku Beraie... Pada gua, sapa nak menangis buat peminat rock kapak, ni album yang luorang patut miliki... mantopp...


meh dengar preview album ni kat youtube...





Terbitan : MVM Production Ssdn Bhd / Penerbit Eksekutif : Pua Kim San
Penerbit Album : Lan Laga, Harry, Data / Urusan A & R : Dexter Koh
Susunan Muzik : Harry, Idzahar, Bong, Data / Pemuzik Undangan(keyboard&piano) Idzahar,Harry
Back Up Vokal : Wani, Lan Laga, Harry / Studio Rakaman : NAR Studio
Juru Adun & Juru Rakam : Amir / Studio Mastering : Aries Music
Urusan produksi : B.Y Teoh / Urusan Promosi : Mahathir, Lin
Imej dan Konsep Kulit Album : B.Y Teoh / Rekabentuk Kulit Album : Dotzidea.com
Juru Gambar : Ricky liew (Photics Production) / Dandana dan Make Up : Bryan Tan


1. Syasyalyana : Lagu & Lirik Mala
2. Orang ketiga : Lagu & Lirik Pak Long
3. Aku Di Tipu Lagi : Lagu Eddie Hamid Lirik A Aida
4. Meraih Simpati : Lagu Mat Din Lirik Nohan
5. Syahira : Lagu Mat Din Lirik Nohan & Yassuri
6. Ku Menanti Ku Menangis : Lagu Mala Lirik Arix-UC
7. Ada Aku Kisah : Lagu Mala Lirik Yabang
8. Kau Yang Bernama Cinta : Lagu Mala Lirik Mie Rawo
9. Mengejar Mimpi : Lagu & Lirik Oney
10. Duka Dalam Rindu : Lagu & Lirik Hak Cipta Terpelihara
11. Ku Nganti Ku Beraie : lagu Mala Lirik Nai Dinamik



Tiada ulasan:

Blog Tricks


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Recent Visitors

Mencari Sesuatu