SlideShow

Isnin, 19 Oktober 2015

Preview The Walk : A True Story (2015)



Genre : Adventure, Drama dan Biografi
Barisan Pelakon :

  • Joseph Gordon-Levitt sebagai Philippe Petit
  • Ben Kingsley sebagai Papa Rudy
  • Charlotte Le Bon sebagai Annie Allix
  • Clément Sibomy sebagai Jean-Louis
  • James Badge Dale sebagai Jean-Pierre
  • César Domboy sebagai Jeff
  • Ben Schwartz sebagai Albert
  • Benedict Samuel sebagai David
  • Steve Valentine sebagai Barry Greenhouse
Sedikit Sinopsis
Pada tahun 1974, artis-wayar tinggi, Philippe Petit merekrut satu pasukan orang untuk membantu dia merealisasikan impiannya: berjalan di atas wayar diantara menara Pusat Dagangan Dunia.


+ihsan youtube+ 

 Sambil layan movie ni, jom Join NUFFNANG 
 untuk menangi 23 pas eksklusif untuk tonton filem ni di pawagam...


Tarikh: 21 Oktober, 2015 (Rabu)Masa: 08:45Tempat: GSC, 1 UtamaNak menang pas ni?? Ikut apa yang telah ditetapkan oleh nuffnang....

   1. 
Muat turun Dayre dari App Store (Apple) atau Google Play Store (Android) dan daftar.
   
2. Follow @nuffnangmy kat Dayre.
    3.
Jawab soalan di bawah:Apakah impian mustahil anda yang ingin anda capai?

 
(tidak lebih daripada 50 perkataan)

   
Beri jawapan anda pada DAYRE. Jangan lupa untuk tag @nuffnangmy, terima kasih pada Sony Pictures Malaysia diikuti oleh hashtag #NNPremiereScreening dan #TheWalkMovie.
   
Jangan lupa untuk memasukkan URL Dayre pada ruang penyertaan  komen di bawah.Tarikh tutup peraduan ini adalah  pada 16 Oktober, 2015 pukul12:00 PM.



Jangan lupa untuk tweet @nuffnangMy dan linkkan post anda dengan hashtag #TheWalkMovie

3 ulasan:

Nadia Farhana berkata...

okey x perasan ada cerita mcm ni at wayang. kena tgk niehh

aTieYusof Family berkata...

Dah janji dgn si abang pae nak bawa dia tgk wayang ni nti...hehe

Dr. Tubagus berkata...

Saya menyukai film yang berdasarkan kisah nyata. film ini sangat menegangkan, menurut saya, bahkan melebihi dari film action.

Blog Tricks


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Recent Visitors

Mencari Sesuatu