SlideShow

Sabtu, 31 Oktober 2015

Self/Less (2015) Trailer

Ermmmm... layan jugak citer ni.... mula-mula nampak boring, lama-lama boley tahan gak...
Kisah seorang tycoon takut mati la kot rasanya... Beliau ada penyakit, teringat pulak dengan seorang kenalan yang mampu menukar jasad, memindah kan roh beliau ke tubuh seorang lelaki yang lebih muda.. Tetapi antara syaratnya, beliau terpaksa meninggalkan segala kekayaan dan anak perempuan yang beliau miliki...
Perpindahan pun berlaku... Namun, atas kesedaran dan kemusykilan yang berlaku, beliau mula sangsi keatas syarikat yang melakukan perpindahan tersebut...hahahhahaha... tak faham?? kena layan la citer ni...hehehhehehe...


+powered by youtube+

 Ermmm...
 Genre: Mystery, Sci-Fi, Thriller

Director: Tarsem Singh

Cast: Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley, Victor Garber, Derek Luke, Jaynee-Lynne Kinchen, Melora Hardin, Michelle Dockery, Sam Page, Brendan McCarthy, Thomas Francis Murphy, Sandra Ellis Lafferty, Emily Tremaine, Griff Furst

boley try download movie ni kat sini...

 

Tiada ulasan:

Blog Tricks


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Recent Visitors

Mencari Sesuatu